Hva jeg strikker for tiden.

I utgangen av året 2013 (dvs:31.12.2013) lærte jeg meg endelig å strikke mønster med 5 strikkeponner. Jeg fikk lyst til å prøve mer og holder nå på med votter til adventskalender. Noe jeg hadde lyst til å gjøre før jul 2013, men som jeg ikke rakk pga nissene jeg strikka til andre.

Dette er Askja 1 votter fra boka Varme hender som jeg fikk av broren min til jul. Mangler bare å strikke tomler på de, men våger det ikke enda fordi jeg er redd for å ødelegge hele votten da.

Nå holder jeg på med å strikke adventskalendervotter. Tidlig ute med det, ja...men siden jeg ikke fikk gjort det før jul 2013 så da gjør jeg det nå allerede. Muligens det blir noens julegave eller til meg selv. Hittil har jeg klart det noenlunde å strikke mønster som ser fint ut så jeg tror det blir flere av denne type adventskalender jeg strikker framover.

Jeg er ferdig med den 5.votten og skal begynne på den 6.votten.

Oppskriften er gratis og kan finnes på www.dalegarn.no

Ha en fin fin lørdag videre!

Én kommentar

foreignerat50

11.01.2014 kl.13:24

Jeg må prøve å lære å strike vøtter:)

denstoerste

11.01.2014 kl.13:28

foreignerat50: det er nok lettere jo mer man prøver. Jeg er ikke helt trygg på dette enda, men jeg får bare prøve og prøve og prøve til jeg klarer det uten problemer :-) Takk for at du tittet innom :-)

Skriv en ny kommentar

denstoerste

denstoerste

31, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jeanette og jeg er 30 år, fra Eidsvoll, men bor på Jørpeland sammen med ektemannen min og vår 2 år gamle blandingshund, Max. Jobber som barne-og ungdomsarbeider i en av Stavanger kommunes barnehager. Trives veldig godt med det. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt dagligdagse ting om meg og mitt. Er veldig glad i å ta bilder av alt slags, og begynt å få litt bakedilla og hagedilla. Jeg tar bilder med Canon Ixus 300 HS, Canon 600D og Iphone 4G.

Kategorier

Arkiv

hits