Herrelue i Neon fra Sandnesgarn

I går kveld begynte jeg å strikke på en lue som mannen min kan ha når han skal på tur i skogen. Det er jo jaktsesong nå og da er det greit at han blir lett synlig. Jeg ble ferdig med øyen i natt.

Mannen min ble hvertfall fornøyd med resultatet, og da er jeg også fornøyd.

Jeg la opp 92 m på en rundpinne på 40 cm i pinnestørrelse 4. Strikket vrangbord til arbeidet var ca 4 cm og gikk så over til glattstrikk. Arbeidet strikkes rundt på en rundpinne og da blir det automatisk glattstrikk når du strikker vanlig rillestrikk. Jeg strikket til lua var ca 25 cm før jeg begynte å felle av. Når jeg da hadde 18 m igjen så snurpet jeg det hele sammen. Vips, så hadde jeg en herrelue i str 57-58 cm :-)!

Garnet kostet 23 kr så lua var ikke dyr :-)

Ha en fin søndag videre!

2 kommentarer

05.10.2013 kl.16:45

flink du er, inspirerer meg og : )

denstoerste

08.10.2013 kl.21:20

Anonym: så kjekt at jeg kan inspirere da :-)

Skriv en ny kommentar

denstoerste

denstoerste

30, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jeanette og jeg er 30 år, fra Eidsvoll, men bor på Jørpeland sammen med ektemannen min og vår 2 år gamle blandingshund, Max. Jobber som barne-og ungdomsarbeider i en av Stavanger kommunes barnehager. Trives veldig godt med det. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt dagligdagse ting om meg og mitt. Er veldig glad i å ta bilder av alt slags, og begynt å få litt bakedilla og hagedilla. Jeg tar bilder med Canon Ixus 300 HS, Canon 600D og Iphone 4G.

Kategorier

Arkiv

hits