Babylue fra Pickles.

Jeg har lenge lett etter en enkel babylue å strikke, men har ikke hatt hellet med meg syns jeg. Men så gikk jeg på nettsiden til Pickles for å se, og jeg fant jeg fant hele 3-4 stk luer som var for nybegynnere. Jippi! Har prøvd meg på to av de disse siste dagene.

En "Myk start"-lue som du finner her

http://www.pickles.no/myk-start-babysett/

Denne lua har jeg strikket i bomullsgarn med pinnenr 4. Enkel og rask å strikke.

Så en "Fullmåne"-lue som du finner her

http://www.pickles.no/fullmne-pledd-til-liv/

Har strikket med Rialto Lace garn (merinoull) fra Debbie Bliss på pinnenr 3. Veldig enkel å strikke. Jeg måtte legge opp flere masker enn det sto i oppskriften da, så da la jeg opp 80-90 masker fordi garnet var så tynt. Enkel å strikke, men vil anbefale et annet garn som er litt tjukkere enn dette.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

denstoerste

denstoerste

30, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jeanette og jeg er 30 år, fra Eidsvoll, men bor på Jørpeland sammen med ektemannen min og vår 2 år gamle blandingshund, Max. Jobber som barne-og ungdomsarbeider i en av Stavanger kommunes barnehager. Trives veldig godt med det. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt dagligdagse ting om meg og mitt. Er veldig glad i å ta bilder av alt slags, og begynt å få litt bakedilla og hagedilla. Jeg tar bilder med Canon Ixus 300 HS, Canon 600D og Iphone 4G.

Kategorier

Arkiv

hits