Gekås, Ullared.

Vi tok selvsagt en tur til Ullared også i ferien. Mye folk var det og enda flere ble det etter hvert. folk handler som gale her. Jeg gikk ut derfra med litegrann, men var mannen min som shoppet mest der. Hehe.

Siden jeg var litt vond i halsen så ville jeg kjøpe meg skjerf eller tubeskjerf. Endte opp med 4 stk. To skjerf og ti tubeskjerf.

Hva mer kjøpte jeg?

Roll-on som kostet 12 eller 13 kr pr stk. Så da måtte jeg jo bare slå til. Kjøpte muffinsbrett til vanlig muffins. Kostet 30 kr tror jeg. Og jeg kjøpte 2 jumbomuffinsbrett til 20 eller 30 kr stk. Slo til da også, jeg :-)

Og selvsagt mer garn. 6 garnnøster med glitter i og 3 vanlige garnnøster. Kostet 15 eller 20 kr pr 100 g garnnøste. Måtte jo bare ha det også. Og en ny matboks. Så dette handlet jeg på Gekås :-)

Uten mat og drikke duger helten ikke... Måtte jo ha mat etter all shoppingen. På denne pub/restauranten har de veldig god mat. Jeg spiste pizza (med kjøttdeig, skinke og ananas) og den var knallgod! Isen her er også veldig god. Er god hjemmelaget is. Det er dyrt her, men absolutt verdt å bruke penger på. Vi spiser alltid her når vi har vært på Gekås. En vellykket tur til Ullared Gekås var det. Er bare til å ta turen. Anbefales!

2 kommentarer

Michelle Skjegstad

10.07.2013 kl.15:07

fin blogg,Kan du ta en tur innom min blogg (om du vil)

denstoerste

10.07.2013 kl.15:11

Michelle Skjegstad: Takk. Fin blogg du også har.

Skriv en ny kommentar

denstoerste

denstoerste

30, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jeanette og jeg er 30 år, fra Eidsvoll, men bor på Jørpeland sammen med ektemannen min og vår 2 år gamle blandingshund, Max. Jobber som barne-og ungdomsarbeider i en av Stavanger kommunes barnehager. Trives veldig godt med det. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt dagligdagse ting om meg og mitt. Er veldig glad i å ta bilder av alt slags, og begynt å få litt bakedilla og hagedilla. Jeg tar bilder med Canon Ixus 300 HS, Canon 600D og Iphone 4G.

Kategorier

Arkiv

hits