Shoppingfangsten min i Tyskland dag 2

Mens vi var på et kjøpesenter i Flensburg andre dagen så kom jeg på at vi trengte ny tekoker. Så da kjøpte jeg det. Denne koster 600-800 kr her hjemme, men i Flensburg, Tyskland betalte jeg litt over 400 kr for denne. Fornøyd!

Flensburg den dagen. Ikke vær å gå rundt i byen i akkurat. Regnet hele tiden når vi var i Tyskland-Danmark.

Gikk inn på et senter i ly fra regnet. Det viste seg å være et stort kjøpesenter. Fant noe der også.

Fant en ny genser og en ny topp på Zizzi :-)! Toppen likte jeg så godt at jeg kjøpte 3 til. Fikk god hjelp av ei blid og hyggelig dansk dame, som skiftet over til dansk når hun forsto jeg ikke var tysk. Ikke bare bare å huske sin rustne skoletysk. Blir glemt når det ikke brukes.

Garn som jeg fant i Flensburg på Woll-sucht garnbutikk. Var så mye fint garn der at jeg ble helt satt ut og gikk derfra med mindre garn enn jeg hadde tenkt. Der var det også ei dansk dame som jobbet heldigvis, som også skiftet over til dansk når hun forsto at jeg ikke forsto noe av det hun sa til meg. Følte meg som en idiot, men men. Gikk jo greit for det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

denstoerste

denstoerste

30, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jeanette og jeg er 30 år, fra Eidsvoll, men bor på Jørpeland sammen med ektemannen min og vår 2 år gamle blandingshund, Max. Jobber som barne-og ungdomsarbeider i en av Stavanger kommunes barnehager. Trives veldig godt med det. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt dagligdagse ting om meg og mitt. Er veldig glad i å ta bilder av alt slags, og begynt å få litt bakedilla og hagedilla. Jeg tar bilder med Canon Ixus 300 HS, Canon 600D og Iphone 4G.

Kategorier

Arkiv

hits