Tibouchina grandiflora (prinsesseblomst)

Denne blomsten er en av blomstene vi kjøpte for en måned siden. Det var min mann som absolutt skulle ha den uten å vite noe om den på forhånd. Så jeg satt og googlet den kvelden.

Sånn var den når vi kjøpte den med mange slike skudd på.

Og endelig for noen dager siden så kom den første antydningen til en lilla blomst. Etter at den hadde fått litt gjødsel igjen.

Fant flere slike skudd på planta. Jeg kjente bare at det bobla av glede i magen på meg. Jeg syns det var så kjekt.

Og på onsdag når jeg kom hjem fra jobb så møtte dette synet meg i trappa. En veldig fin lilla blomst.

En blomst til som er på vei ut. Glede! Sammen med flere. Lykke!

Når jeg kom hjem i går så så jeg dette. Hele blomsten hadde foldet seg ut. Vakkert.

I dag morges. Den så ut som den hadde foldet seg enda mer ut fra i går. En nydelig blomst. Som jeg er kjempestolt over at vi har klart å ta vare på. Denne blomsten kan komme opp år etter år, men slike som er kjøpt i potte er vanskelige å få til. Denne her trenger mye vann og næring. Tåler full sol og full skygge også.

2 kommentarer

14.06.2013 kl.16:34

Den va nydelige, kjekkt når en får de te! Lykke te videre med de fine blomstene

denstoerste

14.06.2013 kl.19:10

Anonym: Takk!

Skriv en ny kommentar

denstoerste

denstoerste

30, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jeanette og jeg er 30 år, fra Eidsvoll, men bor på Jørpeland sammen med ektemannen min og vår 2 år gamle blandingshund, Max. Jobber som barne-og ungdomsarbeider i en av Stavanger kommunes barnehager. Trives veldig godt med det. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt dagligdagse ting om meg og mitt. Er veldig glad i å ta bilder av alt slags, og begynt å få litt bakedilla og hagedilla. Jeg tar bilder med Canon Ixus 300 HS, Canon 600D og Iphone 4G.

Kategorier

Arkiv

hits