Inka-liljen vår

For en måned siden kjøpte jeg en blomst jeg visste veldig lite om, men tenkte pytt pytt. Jeg syns den var fin og jeg skulle få den til. Noe jeg også har gjort. Så kry! Den heter Alstroemeria, men kalles Inka-lilje også. Når du googler Inka-lilje kommer det opp mange norske nettsider og blogger du kan lese om den på.

Den hadde mye knupper på seg når vi kjøpte den, og det kommer stadig vekk flere. Så utrolig gøy å se hvordan den er blitt til nå.
Denne her trenger mye vann og næring. Trives i både sol og skygge. Vår Inka-lilje får sol stort sett hele dagen og skygge på ettermiddagen/kvelden. Jeg får se om jeg klarer å beholde den over vinteren, men det er visst vanskelig å få til Inka-lilje i potter. Får se hva som skjer. Skal i alle fall nyte synet av denne hele sommeren.

Er blitt så stor og fin.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

denstoerste

denstoerste

30, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jeanette og jeg er 30 år, fra Eidsvoll, men bor på Jørpeland sammen med ektemannen min og vår 2 år gamle blandingshund, Max. Jobber som barne-og ungdomsarbeider i en av Stavanger kommunes barnehager. Trives veldig godt med det. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt dagligdagse ting om meg og mitt. Er veldig glad i å ta bilder av alt slags, og begynt å få litt bakedilla og hagedilla. Jeg tar bilder med Canon Ixus 300 HS, Canon 600D og Iphone 4G.

Kategorier

Arkiv

hits