Min nyttår så langt.

Så var det nyttårsaften og her sitter jeg aleine og ser på tv. En thriller/grøsserfilm med Daniel Radcliffe.

The Woman in Black. Faktisk god film syns jeg. Jeg er ikke så glad i sånne filmer lenger, men i dag tenkte jeg skitt au...

Max som slapper av mellom slagene. Han reagerer veldig mye av og til på rakettene de har begynt å fyre opp allerede, og andre ganger slapper han av.

Nyttårsmiddagen i kveld ble svinesteik før Kjell Trygve gikk og la seg. Han har vært kvalm i hele dag stakkar når han endelig begynte å bli god i ryggen igjen.

Hvordan er din nyttår så langt?

Ha en fin kveld videre og et riktig godt nytt år alle sammen!

Satte på en ny film, på Netflix.

Litt dessert ut på kvelden...akkurat nå er ikke feil. Dronning Maud puddingen min ble ikke så aller verst.

4 kommentarer

Elin

01.01.2013 kl.10:15

hei! om dere bygger på omgangssyken tør jeg ikke møte deg :p god bedring til din kjære og et godt nytt år :)

01.01.2013 kl.13:14

Godt Nytt År! Ble en stusselig feiring her og, ettersom vi er syke av influensa. men fikk nå med oss rakettene fra vinduet da. Dronning Maud en din såg kjempegoe ut..........og det gjorde steika og : ))

denstoerste

01.01.2013 kl.13:46

Elin: Jeg er ikke syk, men Kjell Trygve er veldig kvalm. Han har ikke kastet opp så langt, men det kan jo komme. Jeg vil heller at vi skal treffes når jeg ikke kan bringe med meg noe sykdom. Jeg gir beskjed når han er helt god igjen.

denstoerste

01.01.2013 kl.13:50

Godt nytt år, Jette :-)! Håper at du blir helt god igjen snart. Jeg er god, men er verre med Kjell Trygve. Han har ikke kastet opp noe enda, men det kan jo komme. Vi fikk også,med oss rakettene fra stuevinduet :-)

Skriv en ny kommentar

denstoerste

denstoerste

30, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jeanette og er 30 år og er i fra Eidsvoll, men boende på Jørpeland sammen med min ektemann og 1 år gamle hund, Max. Jobber som assistent i en av Stavanger kommunes barnehager. Trives veldig godt med det. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt dagligdagse ting om meg og mitt. Er veldig glad i å ta bilder av alt slags, og begynt å få litt bakedilla. Jeg tar bilder med Canon Ixus 300 HS, Canon 600D og Iphone 4G.

Kategorier

Arkiv

hits