Siste arbeidsdag i 2012.

Denne dagen begynte med en god kopp Twinings Earl Grey-te og litt strikking før jeg måtte hinke meg bort til bussholdeplassen. Har sovet litt urolig i natt fordi jeg har vært bekymra for å forsove meg. Det kommer nok av at jeg har vært sykmeldt og borte fra jobb en stund, og da har jeg også vært lenger oppe og blitt vant med å sove litt utpå.
Når jeg gikk hjemmefra hadde jeg god tid....trodde jeg. Det var glatt noen steder under det lille som var kommet med snø. Ikke så lett å se hvor det var glatt. Er ikke verdens beste gatelys på den veien akkurat. Selvsagt så sklei jeg jo, men datt ikke heldigvis. Allikevel så var det nok til at jeg fikk himla vondt i ankelen. Sa til meg selv at jeg må bare gå det av meg. Sklei ikke igjen. Pga dette så nådde jeg ikke bussen. Prøvde å løpe.... Kjempelurt...NOT. Så jeg måtte jo vente på neste buss som kom en halvtime seinere. Mannen min ligger hjemme med skikkelig kink i ryggen så han kunne ikke hjelpe. Så nå sitter jeg på ferja til Stavanger og kommer nok en halvtime for seint. Sånt liker ikke jeg. Jeg liker å komme tidsnok på jobb. Blir stressa av å komme for seint. Så jeg følte meg jo helt elendig pga det, men ringte til jobb for å si i fra og ble møtt med en glad stemme og alt stresset forsvant med en gang. Sånt gjør noe med en person. Det har virkelig mye å si hvordan du blir møtt på av andre altså.

Mmm.... En varm kopp te er jammen godt.

Må jo ha noe å gjøre på ferja også. Kjekt med strikketøy.

Hvordan begynte din dag?

Ha en riktig så fin fredag!

2 kommentarer

oliviabriannne

28.12.2012 kl.08:52

Kjempe fin blogg plis les min blogg da leser jeg din!!!!!

denstoerste

28.12.2012 kl.19:19

Takk for det.

Skriv en ny kommentar

denstoerste

denstoerste

30, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jeanette og er 30 år og er i fra Eidsvoll, men boende på Jørpeland sammen med min ektemann og 1 år gamle hund, Max. Jobber som assistent i en av Stavanger kommunes barnehager. Trives veldig godt med det. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt dagligdagse ting om meg og mitt. Er veldig glad i å ta bilder av alt slags, og begynt å få litt bakedilla. Jeg tar bilder med Canon Ixus 300 HS, Canon 600D og Iphone 4G.

Kategorier

Arkiv

hits