Nå er det jul...igjen...

Våknet til hvit julaften i dag. Fantastisk! I går var nesten alt grønt igjen etter all snøen som kom for noen uker siden. Helt topp at vi fikk mer snø til julaften. Seinere i dag skal vi til svigers å feire julaften sammen med nesten alle søsknene til Kjell Trygve. Blir sikkert kjekt, men kjenner at jeg savner min egen familie litt. Har ikke sett de siden i sommer. Ja, ja. Sånn er det.

Siden jeg vrikka ankelen så gikk alle planene jeg hadde rett i vasken. Har holdt meg mye i ro og begynner å bli tålelig god i foten igjen. Så jeg har sittet i sofaen med strikketøyet.

Strikker lapper som jeg skal sende til Larvik hvor det blir montert til teppe som familier og andre som trenger litt ekstra varme får.

Til nå har jeg strikka 5 lapper.

Jeg syns det er et bra initiativ som jeg kan bidra litt til. Det skal fortsette ut på nyåret også. Kjempebra event syns jeg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

denstoerste

denstoerste

30, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jeanette og er 30 år og er i fra Eidsvoll, men boende på Jørpeland sammen med min ektemann og 1 år gamle hund, Max. Jobber som assistent i en av Stavanger kommunes barnehager. Trives veldig godt med det. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt dagligdagse ting om meg og mitt. Er veldig glad i å ta bilder av alt slags, og begynt å få litt bakedilla. Jeg tar bilder med Canon Ixus 300 HS, Canon 600D og Iphone 4G.

Kategorier

Arkiv

hits