Smerte, smerte, smerte!

Jeg må lide for skjønnheten til leiligheten vår. At jeg rydda, rydda og rydda i går merket jeg godt i ankelen. Huff! Det gjorde inni hampen vondt. Så i dag og dagene som kommer skal jeg ikke bevege meg av flekken. Må bare bake litt og vaske badet i dag, men etter det så skal jeg ikke bevege meg en millimeter.

Max forstår veldig godt at jeg har vondt i venstre foten. Snille og gode gutten vår.

Han varmer godt. Får støvsuge sofaen igjen i dag før gjestene kommer i kveld så de slipper å sette seg i alt hundhåret. For Max ligger ikke på plassen sin i sofaen, men jeg orker ikke bruke tid og krefter på at han skal flytte seg i enden av sofaen. Det får gå.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

denstoerste

denstoerste

30, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jeanette og er 30 år og er i fra Eidsvoll, men boende på Jørpeland sammen med min ektemann og 1 år gamle hund, Max. Jobber som assistent i en av Stavanger kommunes barnehager. Trives veldig godt med det. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt dagligdagse ting om meg og mitt. Er veldig glad i å ta bilder av alt slags, og begynt å få litt bakedilla. Jeg tar bilder med Canon Ixus 300 HS, Canon 600D og Iphone 4G.

Kategorier

Arkiv

hits