Uheldig!

Måtte selvsagt gå hen å vrikke foten onsdagskveld. Vi hadde tenkt å spise noe middag på gamle kinaen på onsdagen. Når jeg skulle gå på samme plassen som Kjell Trygve så mistet jeg balansen og datt så lang jeg var og fikk venstre foten under meg. Så ble jeg veldig svimmel og uvel. Det smalt og suste i ørene mine. Klarte ikke å stå på foten uten å begynne å skjelve i hele kroppen. Så vi bestilte take away og reiste hjem. Når jeg kom hjem ringte jeg til legevakta og kunne ikke komme inn på kontoret før kl.22.00. Når klokka endelig var 22.00 da så var det ingen lege der. Ikke så vi noen lapp heller så da trodde vi det kunne være på legesenteret. Var ingen der heller, så vi ringte legevakta igjen og kom til sykehuset i Stavanger. De måtte få tak i legen for meg. Da de endelig fikk tak i han så reiste vi tilbake der vi var først. Da var det plutselig en lapp ved døren om at hvis legen ikke var der så var han på sykebesøk. Jeg kom inn og måtte nesten rett ut igjen og komme meg avgårde på neste ferje til byen, for det kunne være kritisk. Legen var usikker på om foten min var vrikket eller brukket og ville at jeg skulle komme meg til sykehuset for å ta røntgenbilder snarest mulig. Når vi kom til sykehuset var det i grunnen bare rett inn og ut igjen. Heldigvis! Ankelen var ikke brukket. Jeg var veldig glad for det. Fikk beskjed om å holde foten i ro de neste dagene. Har jeg klart det...? Nei, ikke så veldig. Hele torsdagen satt jeg i sofaen med foten høyt og strikket, men fredagen hadde jeg ikke ro. Ville ikke stivne helt til heller.

Litt hoven fot, ja.

Jeg glemte å avbestille frisørtimen på torsdag som jeg hadde i går, og måtte bare komme meg ned til den timen. Heldigvis så kjørte Kjell Trygves svoger meg ned til frisøren og jeg kartet meg ned til Ryfylke bakeri for å vente på svigerfar. Han kjørte meg hjem igjen.

Jeg er litt usikker på hva jeg syns om den nye sveisen. Liker den ikke. Håret ble nesten svart og pannlugg er bare ikke meg. Har ikke hatt det siden barneskolen, og det er tydeligvis en grunn til det. Heldigvis så vokser det ut igjen.

Her satt jeg på sykehuset, ja.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

denstoerste

denstoerste

30, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jeanette og er 30 år og er i fra Eidsvoll, men boende på Jørpeland sammen med min ektemann og 1 år gamle hund, Max. Jobber som assistent i en av Stavanger kommunes barnehager. Trives veldig godt med det. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt dagligdagse ting om meg og mitt. Er veldig glad i å ta bilder av alt slags, og begynt å få litt bakedilla. Jeg tar bilder med Canon Ixus 300 HS, Canon 600D og Iphone 4G.

Kategorier

Arkiv

hits