Thanksgiving middag.

I går var vi så heldige å bli invitert ned til Erling (nevøen til mannen min) og kona hans, Janne Kristine på middag... Thanksgiving middag faktisk, og det var første fangen ever at jeg har spist det. Det var kanongodt!

Det var veldig veldig godt på smak.

Erling hadde laget eplepai og gresskarpai (pumpkin pie), og det var også noe jeg aldri hadde smakt før. Spiste et stykke eplepai med vispet krem, og smakte på gresskarpai også. Gresskarpaien smakte som babygrøt syntes jeg, var nok konsistensen på det også som var som babygrøt. Det var helt greit, men ble ikke noe fan av det så jeg smakte en bit og la fra meg resten. Men jeg har hvertfall smakt det :-)! Det var hvertfall en veldig hyggelig kveld! Kommer gjerne igjen, for Erling er en knallgod kokk (er jo utdannet som kokk også, da)! Etterpå skal vi på middag til svigers. Har vært veldig heldige denne helga som er blitt invitert på to middager.

Ha en fin fin søndag videre!

2 kommentarer

Anja

25.11.2012 kl.12:24

Det så jo skikkelig godt ut! :))

25.11.2012 kl.16:17

Nam nam..........

Skriv en ny kommentar

denstoerste

denstoerste

30, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jeanette og er 30 år og er i fra Eidsvoll, men boende på Jørpeland sammen med min ektemann og 1 år gamle hund, Max. Jobber som assistent i en av Stavanger kommunes barnehager. Trives veldig godt med det. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt dagligdagse ting om meg og mitt. Er veldig glad i å ta bilder av alt slags, og begynt å få litt bakedilla. Jeg tar bilder med Canon Ixus 300 HS, Canon 600D og Iphone 4G.

Kategorier

Arkiv

hits