Snart ferdig.

Her om dagen kjøpte jeg ferdig gavene til Markus sin adventskalender. Godt med alt som er gjort. Har litt igjen å sy på kalenderen, men mye arbeid igjen for det :-)! Må markere tegningen med attersting, må strykes og sy på bakstykke på, også må jeg sy på ringene og pakke inn pakkene. Kjekt allikevel, da. Begynner å glede meg til jul nå. Er ikke lenge til vi er i desember og da kan jeg begynne å pynte og bake litt julekaker, og høre på julemusikk. Så får jeg kanskje besøk av mamma og lillebroren min, og håper at jeg kan få ha juleverksted med ei venninne fra Eidsvoll (som nå bor i Stavanger) også. Hadde vært så koselig! Kribler i magen bare jeg begynner å tenke på juleforberedelsene. Elsker julen.

Man kan se at det er kalendergaver til en gutt.
Siden vi gjorde det samme med Malis kalender i fjor så får Markus også pakker av oss. Rett skal være rett. Må jo gjøre likt med begge to.

O glede! Blir bra, da...må jo innrømme det. Er i alle fall fornøyd. Håper Markus også blir det.

De har begynt å pynte til jul i Stavanger by i alle fall. Koselig.
Julemarked i Stavanger fra den 6.des til den 9.des, forresten...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

denstoerste

denstoerste

30, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jeanette og er 30 år og er i fra Eidsvoll, men boende på Jørpeland sammen med min ektemann og 1 år gamle hund, Max. Jobber som assistent i en av Stavanger kommunes barnehager. Trives veldig godt med det. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt dagligdagse ting om meg og mitt. Er veldig glad i å ta bilder av alt slags, og begynt å få litt bakedilla. Jeg tar bilder med Canon Ixus 300 HS, Canon 600D og Iphone 4G.

Kategorier

Arkiv

hits