Syk.

Nå har jeg vært syk siden onsdag og er visst ikke bedre enda. Jeg gikk hjem fra jobb på onsdag pga at jeg var så kvalm. Når jeg kom hjem gikk jeg rett og la meg. Våknet med feber og hodepine, og var fremdeles veldig kvalm. Orket ikke å spise noe så jeg drakk bare vann. Så på kveldinga kastet jeg opp og dagene etterpå så har jeg hatt diaré, og har det enda. Er så lei! Når jeg endelig føler meg bedre og spiser litt så må jeg rett på do igjen. Sukk..... Max skjønner at jeg ikke har vært helt i form og har holdt seg i nærheten av meg hele tiden.

Her har han lagt seg inntil meg. Ja, jeg vet at han ikke ligger der han skal, men akkurat nå orker jeg ikke å tenke på det å bruke krefter eller tid på å irrttesette han.

Har hvertfall noe å gjøre mellom dobesøkene. Jeg har fått Glee-dilla. Jeg er svak for sang og dans-serier og filmer. Er bare sånn det er. Har alltid vært det.

Har også sydd litt mellom dobesøkene.
Heldigvis så har jeg ikke kastet opp siden onsdag. Håper jeg blir helt bra igjen snart. Er så lei av å være dårlig.

2 kommentarer

Elin

17.11.2012 kl.21:12

hunden vår har fast spot i sofan. er jo et familiemedlem :D

denstoerste

23.11.2012 kl.06:52

Elin: det har Max også, men han har enden av sofaen som sin plass.

Skriv en ny kommentar

denstoerste

denstoerste

30, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jeanette og er 30 år og er i fra Eidsvoll, men boende på Jørpeland sammen med min ektemann og 1 år gamle hund, Max. Jobber som assistent i en av Stavanger kommunes barnehager. Trives veldig godt med det. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt dagligdagse ting om meg og mitt. Er veldig glad i å ta bilder av alt slags, og begynt å få litt bakedilla. Jeg tar bilder med Canon Ixus 300 HS, Canon 600D og Iphone 4G.

Kategorier

Arkiv

hits