Fredag

Så var det fredag atter en gang og nå har jeg nettopp gått av ferja. Har seinvakt i dag. Jeg er så tankefull. Lurer på om jeg skal gjøre ditt eller datt. Er snart jul også og bursdag. Har fremdeles ikke bestemt meg for om jeg skal ha en markering av 30-årsdagen min.

Satt og broderte på ferja til byen i stad. Nå har beina til nissen blitt synlig også. Er morsomt å se hvordan det har blitt til nå, av ingenting.

Satt og tenkte på disse også. Jeg har virkelig fått sansen for dette "Alv"-settet her fra Wik&Walsøe. Får kanskje kjøpe det når jeg blir rik...en gang. Er veldig fint i alle fall.

3 kommentarer

megitte

09.11.2012 kl.15:30

Du er god! :-)

10.11.2012 kl.00:07

Kalenderen bler kjempefin, du e flink : )

denstoerste

23.11.2012 kl.06:51

Takk. har bare litt igjen nå.

Skriv en ny kommentar

denstoerste

denstoerste

30, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jeanette og er 30 år og er i fra Eidsvoll, men boende på Jørpeland sammen med min ektemann og 1 år gamle hund, Max. Jobber som assistent i en av Stavanger kommunes barnehager. Trives veldig godt med det. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt dagligdagse ting om meg og mitt. Er veldig glad i å ta bilder av alt slags, og begynt å få litt bakedilla. Jeg tar bilder med Canon Ixus 300 HS, Canon 600D og Iphone 4G.

Kategorier

Arkiv

hits