Dagens start.

Har seinvakt i dag så da fikk jeg satt meg ned en halvtimes tid med en tekopp. Max sov i enden av sofaen, på sin egen plass helt til jeg måtte gå. Lykke!

Denne krabaten her fant jeg på badet. Edderkopper syns jeg er fryktelig ekle, og denne her var ikke så liten heller. Grøss! Hadde tenkt å gjøre det av med den, men før jeg fikk gjort det så var den borte vekk. Skikkelig ekkelt. Håper at den holder seg vekke så Kjell Trygve slipper å se den, for han liker ikke edderkopper han heller.

Ferdig. Så da begynte jeg på et annet prosjekt.

Et pannebånd som jeg begynte på i dag morges. Det begynner jo å bli kjøligere nå. Høsten er kommet. Da er det godt å ha noe som varmer tenkte jeg.

Før jeg gikk i dag så fikk jeg øye på dette her ved føttene mine. Det er Max som har gjemt det unna. Vi har jo ingen hage han kan grave i for å gjemme det. Derfor så har han gjemt det unna andre plasser. I går hadde han gjemt noe under tv-benken også og bak sofaen. Hehe... Max er noe for seg selv han.

Da jeg kom ut og var på vei til bussholdeplassen var det oppholdsvær! O jubel! Helt fantastisk! Godt å slippe vind og det hersens regneværet for en gangs skyld.

Ser ut til å bli en fin dag. Supert! Helt topp!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

denstoerste

denstoerste

30, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jeanette og er 30 år og er i fra Eidsvoll, men boende på Jørpeland sammen med min ektemann og 1 år gamle hund, Max. Jobber som assistent i en av Stavanger kommunes barnehager. Trives veldig godt med det. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt dagligdagse ting om meg og mitt. Er veldig glad i å ta bilder av alt slags, og begynt å få litt bakedilla. Jeg tar bilder med Canon Ixus 300 HS, Canon 600D og Iphone 4G.

Kategorier

Arkiv

hits