Julegavetips.

I dag ble jeg endelig ferdig med å strikke et teppe jeg har holdt på med i flere måneder. Fikk jo helt strikkedilla i fjor sommer og interessen er der enda. Jeg begynte derfor på et nytt strikkeprosjekt i dag. Godt å være i gang igjen??! Håper bare at det blir bra.

Begynner å ligne noe nå.

Dette skal bli en hals. Våger litt mer denne gangen, så det blir noe annet enn bare glattstrikk. Kan perlestrikke, glattstrikke og strikke vrangbord.
Denne halsen er kjempeenkel å strikke. Jeg har lagt opp 70 masker med nr 8 rundpinne. Begynte først å strikke tre omganger med vrangbord(rett,vrang,rett,vrang,rett,vrang ut rundpinnen) så tre omganger med glattstrikk. Sånn fortsetter du til arbeidet måler 30-35 cm (alt etter hvor langt du vil ha den). Avslutter arbeidet med vrangbord og feller av.
Brukte 3,5 garnnøste av typen Molly fra Panduro.

Oppskriften fant jeg i Kamille Ideer. Mye kjekt der.

2 kommentarer

Grethe hansen

19.09.2012 kl.23:47

Hei hei!

Så utrolig flott blogg du har!

Har du lyst å hjelpe meg litt? - Tar ikke lange tiden, bare stemme på bloggen min!

Trykk på min link / blogg!

PS: anbefaler å registrere deg du også, får ganske mange flere lesere derfra!:)

denstoerste

19.09.2012 kl.23:54

Grethe hansen: Takk! Kjekt at du har tatt turen innom bloggen min.

Skriv en ny kommentar

denstoerste

denstoerste

30, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jeanette og er 30 år og er i fra Eidsvoll, men boende på Jørpeland sammen med min ektemann og 1 år gamle hund, Max. Jobber som assistent i en av Stavanger kommunes barnehager. Trives veldig godt med det. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt dagligdagse ting om meg og mitt. Er veldig glad i å ta bilder av alt slags, og begynt å få litt bakedilla. Jeg tar bilder med Canon Ixus 300 HS, Canon 600D og Iphone 4G.

Kategorier

Arkiv

hits