Min tattoo.

For 10 år siden så fikk jeg meg en tatovering på ryggen, på høyre skulder. Gikk innom Leading Light i Stavanger, og nå har jeg lyst på en ny som er mindre. Aner ikke helt hva eller hvor enda, da. Har noen ideer, men.

Sånn ser den ut.

I love it! Før jeg tatoverte meg så tenkte jeg veldig nøye gjennom det og forhørte meg med erfarne tattooartister før jeg gjorde det, og ble anbefalt Leading Light i Stavanger(jeg spurte om de visste om noen i Stavanger også siden jeg skulle flytte dit). Det studioet var ganske nytt så han som nevnte Leading Light for meg visste ikke så mye om de, men de var en seriøs bedrift fikk jeg vite. De var under samme organisasjon eller fagforening eller hva det var, som de jeg snakka med.
Jeg valgte en delfin fordi jeg elsker delfiner og yin yan fordi jeg liker hva det står for og representerer.

Yin er her det jordiske, yang det himmelske prinsipp. De symboliserer to motsatte, komplementære prinsipper som kald?varm, mørk?lys, passiv?aktiv og så videre. Overgangen mellom yin og yang er ikke skarp, men flytende. For eksempel kan man i filosofien beskrive sommer som full yang, høst som overgang fra yang til yin, vinter som full yin og vår som overgang fra yin til yang.

Yang og yin sees på som krefter som skal utfylle hverandre. Ubalanse mellom kreftene kan oppstå.

Yin karakteriseres ofte som en kinesisk drage, og yang som en tiger.

Den ytre sirkel betyr «alt» mens det sorte og hvite innenfor sirkelen representerer samspillet mellom to krefter kalt «yin» (sort) og «yang» (hvit). De kan ikke eksistere uten hverandre. De er ikke helt sort og hvite, akkurat som at ting i livet ikke er helt sort eller hvitt.
(kopiert fra Wikipedia)

Har du tatovering eller vurderer å få en?

4 kommentarer

Elin

25.08.2012 kl.10:33

jeg har 5 om jeg ikke husker feil .og jeg angrer på 4 av dem..

Jane

25.08.2012 kl.11:04

Jeg har en tattovering og elsker den!! :) Drømmer om en til, men den blir nok større. Og jeg vil ikke ha noen random tatovering, mine betyr noe for meg.

denstoerste

26.08.2012 kl.13:28

Jane Helen: Jeg er veldig glad i min også.

denstoerste

26.08.2012 kl.13:29

Elin: Hehe... Jeg angrer ikke på den ene jeg har og gleder meg til neste, men det blir ikke nå med en gang. Får se om det blir en ny en på nyåret en eller annen gang.

Skriv en ny kommentar

denstoerste

denstoerste

30, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jeanette og er 30 år og er i fra Eidsvoll, men boende på Jørpeland sammen med min ektemann og 1 år gamle hund, Max. Jobber som assistent i en av Stavanger kommunes barnehager. Trives veldig godt med det. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt dagligdagse ting om meg og mitt. Er veldig glad i å ta bilder av alt slags, og begynt å få litt bakedilla. Jeg tar bilder med Canon Ixus 300 HS, Canon 600D og Iphone 4G.

Kategorier

Arkiv

hits