Neglelakk

I sommer har jeg "investert" i nye neglelakker, mini-neglelakker som jeg hadde lyst til å prøve. Ble veldig fornøyd med resultatene. Prøvde farger jeg liker og ikke liker så godt, men ble fan av de alle sammen.

På det første bildet har jeg lakket med lyselilla med glitter og lilla som så litt lillablå ut. Syns neglene ble tøffe med den. Så er det turkis med glitter og lys lys rosa(en farge jeg ikke likte så godt før jeg tok det på neglene mine. Jeg har aldri følt meg komfortabel i rosa, men har tatt det step by step i sommer og har brukt det litt, i klær og neglelakk).

Til venstre er neglelakken jeg har på i dag, som ser ut som perlerosa. På høyre så er det i mørk aprikos/oransje. Fargen har et navn, men husker det ikke akkurat nå. En farge jeg fikk veldig sansen for. Liker begge to. Skal kjøpe mer, i flere farger.

Her er alle fargene. Kjøpt på Cubus for 25 kr stk, men kjøper du to får du de til 39 kr paret. De sitter faktisk ganske lenge også, men kommer helt an på hva du gjør også. Jeg har hatt den oransje/mørk aprikos på meg i to uker før det begynte å gå av.
I midten er det en korrekturpenn også for neglelakk som kommer utenfor neglene. Et must for meg i alle fall. Også kjøpt på Cubus til 60 kr tror jeg.

2 kommentarer

Elin

24.08.2012 kl.09:18

de der er geniale

denstoerste

25.08.2012 kl.09:08

Elin: Ja, de er det. Akkurat passe mengde og ikke veldig dyre samtidig som det er god kvalitet på de. Jeg liker de i alle fall :-)

Skriv en ny kommentar

denstoerste

denstoerste

30, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jeanette og er 30 år og er i fra Eidsvoll, men boende på Jørpeland sammen med min ektemann og 1 år gamle hund, Max. Jobber som assistent i en av Stavanger kommunes barnehager. Trives veldig godt med det. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt dagligdagse ting om meg og mitt. Er veldig glad i å ta bilder av alt slags, og begynt å få litt bakedilla. Jeg tar bilder med Canon Ixus 300 HS, Canon 600D og Iphone 4G.

Kategorier

Arkiv

hits