Kjøreturer vi hadde forrige helg.

Forrige helg tok vi turen til Ørneredet før vi spiste middag på Byrkjedalstunet, og søndag så ringte Jette og Nordal og lurte på om vi ville bli med inn til Randøy for å spise middag. De hadde hørt at middagen der var god og glutenfri (med tanke på Nordal). Tok også turen til Randøy i dag for å spise middag. Det var veldig god mat der. Synd det bare er sesongåpent. I dag var det siste dagen de hadde åpent før de stengte for sesongen.

 


Da er vi kommet fram til Ørneredet.


Fantastisk utsikt da, men kjente det kilte litt i magen når jeg så nedover.Veien ned til Lysefjorden.Fantastisk utsikt overalt rundt oss. Vi var jo heldige med været også, da.


Glemte å ta bildet av middagen, men her er desserten jeg spiste. Dronning Maud pudding. Nam! Var veldig godt. De har dyr, men god mat på Byrkjedalstunet.

Kjell Trygves dessert. Bær med vaniljesaus.

Svigers er med. Var de som spurte om vi ville bli med en tur opp i gjennom.


Så er vi på Randøy. FLOTT BÅT!

Veldig fin båt dette her også.

Der var snekka igjen.


Kjell Trygve, Max og Nordal utenfor Krambulemmen etter at vi har spist middag og dessert.
  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

denstoerste

denstoerste

30, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jeanette og er 30 år og er i fra Eidsvoll, men boende på Jørpeland sammen med min ektemann og 1 år gamle hund, Max. Jobber som assistent i en av Stavanger kommunes barnehager. Trives veldig godt med det. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt dagligdagse ting om meg og mitt. Er veldig glad i å ta bilder av alt slags, og begynt å få litt bakedilla. Jeg tar bilder med Canon Ixus 300 HS, Canon 600D og Iphone 4G.

Kategorier

Arkiv

hits