Det nye Canon 600D

I går tok vi turen til Barkavika for å lufte Max og tok med oss det nye kameraet i samme slengen. Kjøpt et nytt kamera i forbindelse med bryllupet som er garantert å ta bra bilder med. Greit siden vi ikke har noen proff fotograf til å ta bildene. Vi har rett og slett ikke råd til å få en proff fotograf til å ta bilder av oss, det er så fryktelig dyrt...og siden dette er et budsjettbryllup så blir ikke det prioritert. Er broren min, Kenneth som skal ta bryllupsbildene av oss. Så nå til helga reiser vi jo til Eidsvoll fordi jeg skal ha prøvetime hos frisøren sammen med den ene forloveren min, også skal vi innom bakeriet, selskapslokalet og snakke med presten innen neste helg, og da skal vi ta med kamera vårt for å ha en "photoshot" på plassene jeg har sett for meg at vi vil få bra bilder. 

Det var ikke jeg som tok disse bildene i går, det var Kjell Trygve....men jeg likte de så godt at jeg ville dele de med dere allikevel.

Bildene er ikke redigerte på noen som helst måte. Er kameraet vårt som har gjort de så bra.

 


Det blåste litt i Barkavika i går. 


En som begynner å bli vant med å bli tatt bilder av.


Kjell Trygve og jeg sammen med Max.Og meg...og vi fant ut at jeg har et blått og grønt øye... Noe jeg aldri har visst før, men bildene viste det veldig tydelig når vi zoomte inn på dette bildet av meg.Han er flink å stille opp :-)Bustete sjarmøren vår.Nydelig bilde av Max syns jeg.Jeg og Max.Han ser opp til Kjell Trygve.

Se de hundeøynene...hehe...Hehe...en som er i farta med tenna på tørk og tunga rett i munnen. Herlig!


Dette bildet er tatt av øya på Barkavika med HDR, men dette er blitt litt redigert....men er det eneste bildet også.

KONKLUSJON: Kjekt kamera som tar fantastiske bilder!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

denstoerste

denstoerste

30, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jeanette og er 30 år og er i fra Eidsvoll, men boende på Jørpeland sammen med min ektemann og 1 år gamle hund, Max. Jobber som assistent i en av Stavanger kommunes barnehager. Trives veldig godt med det. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt dagligdagse ting om meg og mitt. Er veldig glad i å ta bilder av alt slags, og begynt å få litt bakedilla. Jeg tar bilder med Canon Ixus 300 HS, Canon 600D og Iphone 4G.

Kategorier

Arkiv

hits