Årets første strandtur.

I går var det så fantastisk vær at vi fikk spørsmål fra Mariko (Kjell Trygves søster) om vi ville bli med på stranda på Idsal. Vi sa ja selvsagt. Vi var der fra 12.00-16.00 i går så når jeg kom hjem og litt vekk fra solen så jeg at jeg var blitt litt solbrent gitt, selv om at jeg hadde smørt meg med solkrem. Smøret meg sikkert ikke ofte nok. Ja, ja, nok om det. Idsal strand ligger i en liten vik på Idsal. Vi hadde stranda for oss selv mesteparten av dagen. Ble mye soling og lesing for min del.

Her ser jeg utover sjøen rett med strandkanten. Helt fantastisk.

Sol, sol, kom igjen...sol på mine hvite ben...brune legger vil jeg ha, da vil jeg bli så glad...

Markus leker med onkel Kjelly. Her bygger de sandslott.

De er veldig konsentrerte om jobben.

Her er Kjell Trygve og Markus ferdig med å lage sandslottet som de har pyntet med fine skjell og fjær.

Flere bilder med utsikt fra der jeg satt.

Her sitter Kjell Trygve og Markus på holmen og leker. Koselig.

Årets første vassing. Det var veldig kaldt først, men så ble det ganske greit. Bølgene skyller over føttene mine. Lykke! En helt fantastisk dag som ble avrundet med kino på Sandnes i går kveld!

2 kommentarer

31.05.2012 kl.18:24

flotte bilder : )

denstoerste

31.05.2012 kl.22:05

Takk :-)

Skriv en ny kommentar

denstoerste

denstoerste

30, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jeanette og er 30 år og er i fra Eidsvoll, men boende på Jørpeland sammen med min ektemann og 1 år gamle hund, Max. Jobber som assistent i en av Stavanger kommunes barnehager. Trives veldig godt med det. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt dagligdagse ting om meg og mitt. Er veldig glad i å ta bilder av alt slags, og begynt å få litt bakedilla. Jeg tar bilder med Canon Ixus 300 HS, Canon 600D og Iphone 4G.

Kategorier

Arkiv

hits