17.mai

Så var det 17.mai atter en gang. Etter fjorårets skuffelse på Jørpeland tok vi turen til Idse i år sammen med søstra til Kjell Trygve og mannen hennes, og sønnen deres og kona hans. Når vi kom til bedehuset (er der de pleier å ha 17.mai-feiringen) var det stappfullt så vi måtte stå en liten stund. Det kom loddselgere rundt og vi kjøpte og kjøpte og kjøpte lodd til kakelotteriet. Kjell Trygve var tydeligvis bestemt på at vi i alle fall skulle vinne en kake. Noe vi faktisk også gjorde. Pleier aldri å vinne noe som helst. Har ikke helt vinnerlykke noen av oss, men i går vant vi. Var nok meningen at vi skulle vinne akkurat den kaka også. Som passet helt perfekt siden det var en fromasjkake med nøttebunn som svogeren til Kjell Trygve også kunne spise.

Lodd, lodd, lodd.

En knallgod kake. Når kakelotteriet var over tok vi turen tilbake til Jørpeland og spiste kaka hos Kjell Trygves søster. God kake, ja.

Så i år var det kjekt med 17.mai en annen plass enn vanlig.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

denstoerste

denstoerste

30, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jeanette og er 30 år og er i fra Eidsvoll, men boende på Jørpeland sammen med min ektemann og 1 år gamle hund, Max. Jobber som assistent i en av Stavanger kommunes barnehager. Trives veldig godt med det. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt dagligdagse ting om meg og mitt. Er veldig glad i å ta bilder av alt slags, og begynt å få litt bakedilla. Jeg tar bilder med Canon Ixus 300 HS, Canon 600D og Iphone 4G.

Kategorier

Arkiv

hits