Så er det fredag den 13.

Til tross for dagen så har det gått fint til nå. Ikke noe utenom det vanlige som har skjedd. Nå sitter jeg på ferja til Tau og er på vei hjem. Skal bli good med helg nå. Eneste som er, jeg har vondt i håndleddet og hatt det i 2 dager nå. Hånden er ikke hoven, men gjør vondt når jeg beveger hånda. Heldigvis så har Kjell Trygve kjøpt støttebandasje til meg. Godt jeg har touchskjerm på telefonen min også.

I går var vi innom Helgø og der fant jeg en kjøttetende plante. Jeg tok knekken på den vi hadde. Disse tar fluer og andre småkryp som kommer deres vei. Ikke meg imot.

Når jeg kommer hjem så skal jeg lage i stand noe laks med båtpoteter og gresk dressing. Det er så godt! Nam... Så blir det en stille og rolig kveld foran tv'en med en film eller noe. Er så trøtt og sliten for tiden at det skal bli godt å komme hjem å slappe av og så skal jeg sove, sove og sove så lenge jeg vil, og gjøre minst mulig denne helgen :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

denstoerste

denstoerste

30, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jeanette og er 30 år og er i fra Eidsvoll, men boende på Jørpeland sammen med min ektemann og 1 år gamle hund, Max. Jobber som assistent i en av Stavanger kommunes barnehager. Trives veldig godt med det. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt dagligdagse ting om meg og mitt. Er veldig glad i å ta bilder av alt slags, og begynt å få litt bakedilla. Jeg tar bilder med Canon Ixus 300 HS, Canon 600D og Iphone 4G.

Kategorier

Arkiv

hits