Trinny og Susannah Norge

Jeg ser på Trinny og Susannah, oppdrag Norge hver helg. Siden jeg har Altibox så tar jeg det opp og sparer opptakene til helga. Jeg ler, jeg gråter og koser meg når jeg ser på de to. De er bare helt fantastiske! Jeg kunne veldig godt tenkt meg å få en makeover av de to. Jeg har sett på den engelske varianten også og liker det like godt. 

Jeg er sikker på at de kunne lært meg litt av hvert når det gjelder stil og farger og det som vil se bra ut på meg selv om jeg er overvektig. Når de gjør makeover på folk så dømmer de ikke. De ser bare de bra sidene ved kroppen din. De klarer liksom å finne noe til alle og envher uansett kroppsfasong. Jeg har alltid slitt med å finne meg til rette i klær. Jeg går for komfort og ikke noe som nødvendigvis ser bra ut på meg. Har så lyst til å finne noe som får meg til å se smashing ut og som får meg til å føle meg vel til tross for kroppsfasongen min. Ikke veit jeg hva slags sminke jeg kler best, om farga øyenskygge er noe for meg for eksempel. Eller om jeg er en pære, eple eller bare rund. Om det finnes kjoler eller olabukser for meg som ikke klemmer eller strammer eller bare ser rar ut på meg. Ja, ja. Kroppen min er noe jeg alltid har vært misfornøyd med og jeg sammenligner meg sånn med andre rundt meg, og det er så slitsomt og dumt. Vil ikke være sånn, men klarer ikke å la være. Samboeren min ser alltid bra ut, mens jeg ser ut som et telt ved siden av han til tider. Sammenligner meg selv med han tilogmed...huff! Ja, ja. 

For noen uker siden så var jeg på et Aloe Vera sminkekurs og fikk tips om hvilke farger jeg kledde, og det var ingen av de fargene jeg liker som jeg kledde best. Jeg fant ut at jeg er finest og kler best varme toner, men veit ikke hvordan jeg skal kombinere de med hele meg. Blæh! 

Nå har jo Match kommet med et nytt tilbud og det er at du får en "stylist" gratis en time eller hva det nå er. Jeg lurer på om jeg skal prøve det ut en gang, men først så må jeg få bryllupet overstått sånn at jeg har penger nok til å kjøpe meg en ny garderobe :-)! Akkurat nå så går alle pengene til bryllupet. 

Er jeg en pære? Eller murstein (det tror jeg ikke).

Eller er jeg en vase? Eller? Eller? Eller? Ikke veit jeg. Har lest litt på internett også om dette, men blir ikke noe klokere akkurat :-)!

(Bildene er lånt fra Google)

2 kommentarer

Cecilie

27.03.2012 kl.22:42

Sminken e nå kj noe problem;) du ska få testa så masse øyenskygger du bare årke når eg har fått fult opp lager mitt;)

denstoerste

29.03.2012 kl.17:33

Cecilie: Det skal bli moro :-)!

Skriv en ny kommentar

denstoerste

denstoerste

30, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jeanette og er 30 år og er i fra Eidsvoll, men boende på Jørpeland sammen med min ektemann og 1 år gamle hund, Max. Jobber som assistent i en av Stavanger kommunes barnehager. Trives veldig godt med det. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt dagligdagse ting om meg og mitt. Er veldig glad i å ta bilder av alt slags, og begynt å få litt bakedilla. Jeg tar bilder med Canon Ixus 300 HS, Canon 600D og Iphone 4G.

Kategorier

Arkiv

hits