Godt nytt år!

Jeg har da gått inn i det nye året med brudekjole, sko og slør. Er bare 6 måneder til den store dagen og jeg gleder meg helt vilt til å bære den! Føler meg vel i den og hadde ikke lyst å ta den av meg igjen i brudedalongen i Strømstad. Betalte bare ca.3700 kr for en utrolig nydelig kjole. Lønner seg å gå i Strømstad å se på brudekjoler og selskapskjoler. Jeg er så happy, happy, happy!
Ville bare stikke innom å si godt nytt år og håper at dette året vil bringe med seg mye latter og glede for alle og enhver.
Ha en super dag inn i det nye året!

2 kommentarer

03.01.2012 kl.23:34

Godt Nytt År! Er sikker på at du kommer til å ble kjempefine Jeanette. Gleder meg til å se deg med kjole og tilbehør : )

denstoerste

04.01.2012 kl.07:21

Takk, anonym?! Jeg gleder meg helt vilt til å ha den på meg den 14.juli :-)!

Skriv en ny kommentar

denstoerste

denstoerste

30, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jeanette og er 30 år og er i fra Eidsvoll, men boende på Jørpeland sammen med min ektemann og 1 år gamle hund, Max. Jobber som assistent i en av Stavanger kommunes barnehager. Trives veldig godt med det. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt dagligdagse ting om meg og mitt. Er veldig glad i å ta bilder av alt slags, og begynt å få litt bakedilla. Jeg tar bilder med Canon Ixus 300 HS, Canon 600D og Iphone 4G.

Kategorier

Arkiv

hits