3 års forlovelsen vår.

I dag har jeg og Kjell Trygve vært forlovet i 3 år. Vi har vært sammen i 6 år og neste sommer gifter vi oss. Jeg hadde ingen forventninger til denne dagen, og jeg sa til Kjell Trygve at han ikke trengte å tenke på det. Jeg mente det også, ikke noe omvendt psykologi her. Jeg la ingen planer whatsoever. Jeg kom hjem fra jobb og satt litt i stolen min før jeg begynte å lage middag. Eneste planen jeg hadde i alle fall. Det ble da laks med båtpoteter og gresk dressing. Veldig godt.
Mens jeg var på kjøkkenet gikk han ned i bilen for å hente noe. Da han kom opp igjen så fikk jeg en bukett med 6 langstilka røde roser og en hjerteboks med sjokolade. Søte, gode kjæresten min! Og jeg som ikke hadde noe til han....! Huff!

Fått plass på stuebordet.

God, søt belgisk sjokolade. Søtt!

Nydelige roser!

Én kommentar

Jette

05.10.2011 kl.23:34

heldige du e : ) gratulerer med 3 årsdagen !

Skriv en ny kommentar

denstoerste

denstoerste

30, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jeanette og er 30 år og er i fra Eidsvoll, men boende på Jørpeland sammen med min ektemann og 1 år gamle hund, Max. Jobber som assistent i en av Stavanger kommunes barnehager. Trives veldig godt med det. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt dagligdagse ting om meg og mitt. Er veldig glad i å ta bilder av alt slags, og begynt å få litt bakedilla. Jeg tar bilder med Canon Ixus 300 HS, Canon 600D og Iphone 4G.

Kategorier

Arkiv

hits