Hva jeg har tatt bilde av denne helgen.

Sukk.... Jeg har ikke skrevet så mye den siste uka. Har bare ikke hatt tid eller lyst til å skrive. Mye å tenke på. Denne helga har vært stille og rolig. Var hos nevøen (Erling) til Kjell trygve og spiste tapas på fredag. Var knallgodt. Prøvde å se en film hos han også, men gikk ikke så bra siden Max bare var urolig. Erling har to katter og Max liker ikke katter, så han fant ikke helt roen. På lørdag tok vi oss en tur til Stavanger for å ta en tur innom Jula på Hillevåg. En kjekk altmuligbutikk. I dag var vi på kina'n og spiste middag sammen med Ken Morten og Anne Kristine før vi luftet hundene våre sammen i Barkavika. Kjempekjekt! Nå er det tid for å sove. Jobb i morgen.

Dette er Møllebukta hvor vi lufta Max når vi var i byen i går. Det var folksomt her i går. Folk badet tilogmed. Var varmt.

Barkavika.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

denstoerste

denstoerste

30, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jeanette og er 30 år og er i fra Eidsvoll, men boende på Jørpeland sammen med min ektemann og 1 år gamle hund, Max. Jobber som assistent i en av Stavanger kommunes barnehager. Trives veldig godt med det. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt dagligdagse ting om meg og mitt. Er veldig glad i å ta bilder av alt slags, og begynt å få litt bakedilla. Jeg tar bilder med Canon Ixus 300 HS, Canon 600D og Iphone 4G.

Kategorier

Arkiv

hits