Flere bilder...

Legger bare med enda flere bilder... Kjell Trygve og Max ligger og sover allikevel på denne regneværsdagen :-)! Da får jeg tid til å gjøre det jeg har lyst til. Som er å blogge og være på facebook :-) TUSEN TAKK, ELSKLING! Bildene er tatt i påsken i Sverige og på vei hjem igjen.

Her sitter Marit, Kjell og Kjell Trygve utenfor bobilen og tar seg en kopp kaffe.

Disse bildene er tatt fra en campingplass i Sverige, midt i mellom Strømstad og Svinesund. Dette er denne campingplassen vi alltid ender opp ved til tross for et elendig sænitaranlegg. Alle de fine plassene er som regel fullbooket når vi er i Sverige. Neste gang vi er i Sverige så håper jeg at vi får plass på en av de finere plassene :-)....men da må vi nok reise utenom sesongen, ja. 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

denstoerste

denstoerste

30, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jeanette og er 30 år og er i fra Eidsvoll, men boende på Jørpeland sammen med min ektemann og 1 år gamle hund, Max. Jobber som assistent i en av Stavanger kommunes barnehager. Trives veldig godt med det. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om helt dagligdagse ting om meg og mitt. Er veldig glad i å ta bilder av alt slags, og begynt å få litt bakedilla. Jeg tar bilder med Canon Ixus 300 HS, Canon 600D og Iphone 4G.

Kategorier

Arkiv

hits